top of page

BENUT HET POTENTIEEL

Talent Management - Professionele groei

Talent Management

What happens if we invest in developing our people and then they leave us?

What happens if we don't and they stay? 

Hoe begeleidt jij je talenten in je organisatie? Sta je periodiek stil bij de ontwikkeling die je medewerkers doormaken? Creëer je kansen om de betreffende medewerker te versnellen in zijn of haar ontwikkelingsproces? Kompaan helpt en ontzorgt je bij het begeleiden van, een selecte groep, talenten binnen je organisatie.

 

Talenten in kleine- tot middelgrote ondernemingen

Talenten vind je overal. Professionele begeleiding van deze talenten daarentegen niet. In veel bedrijven valt en staat het talentmanagement met de aandacht die een betreffende manager hieraan wil geven en de assertiviteit van de medewerker zelf. Gestructureerde ontwikkelpaden of trajecten zijn veelal gemeen goed binnen grotere adviesorganisaties of multinationals en komt minder vaak voor in kleine- tot middelgrote ondernemingen.

 

Kompaan is met Talent Management gestart om professionele begeleiding van talenten mogelijk te maken voor kleine- tot middelgrote ondernemingen. Een persoonlijke intake, een ontwikkelkalender die zowel de belangen van het bedrijf als die van de medewerker vertegenwoordigt en periodieke begeleiding om de ontwikkeling te bespreken en waar mogelijk te versnellen. Kompaan volgt hierbij de 70:20:10 regel van Charles Jennings.

 

De 70:20:10 regel

De ontwikkeling van een medewerker bestaat voor 70% uit leren op basis van ervaring, 20% uit leren van anderen en 10% uit gestructureerd leren (cursus/opleiding). Ook al is er nog geen wetenschappelijke onderbouwing voor deze verhouding, we herkennen hem wel degelijk vanuit de praktijk. Deze verhouding wordt dan ook meegenomen in de ontwikkelkalender, actieplan en periodieke begeleiding van de medewerker om zo de ontwikkelthema's en vaardigheden effectief te ontwikkelen. Kompaan biedt daarmee de structuur en de professionaliteit van een multinational in combinatie met de aandacht van een klein en persoonlijk bedrijf. 

 

Wat levert het op?

  • Een versnelling van het benutten van het potentieel van de medewerker;

  • Een extra gemotiveerde medewerker;

  • Extra aandacht voor- en waardering van het personeel.

In één keer je Talent Management professioneel geregeld, zonder de daarvoor benodigde aparte afdeling of deeltijd functie (afhankelijk van de grote van het bedrijf) voor een vast bedrag per maand, per medewerker.

Meer weten? Neem contact op!

Een persoonlijke start

Ieder Talent start met een meerdaagse intake (offsite) om zijn of haar persoonlijke ontwikkelthema('s) te definiëren.

Ontwikkelkalender

Een concreet plan voor te ontwikkelen vaardigheden en competenties ondersteund door (incompany) trainingen gericht op de middellange termijn.

Periodieke begeleiding & coaching

Iedere 6 tot 8 wkn spreken wij uw medewerker. Hierbij werken wij met geaccrediteerde coaches.

 

 

Bijdrage aan het goede doel

Samen dragen we 10% van de totale omzet bij aan het goede doel.

Contact

Kompaan

Bel of WhatsApp

+31 (0)6 14 280 775

mail@kompaan.org

Utrecht, Nederland

Kvk-nummer: 68428057

Btw: NL179496463B01

Bank: NL97 ASNB 0948955848

Naam *

Mail *

Onderwerp

Bericht

Bericht ontvangen!

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

© 2017 Kompaan.

bottom of page