top of page

Wie is Kompaan

Kompaan is een organisatie die zich volledig heeft toegewijd aan de ontwikkeling van jou als mens. Dit doen we op onze eigen manier met als doel een duurzame verandering in welke vorm dan ook. Lekker in je vel zitten, blij zijn met wie je bent en wat je doet en professioneel begeleid worden in het verder benutten van je capaciteiten. 

 

De kracht van de natuur

We maken zoveel mogelijk gebruik van de natuur in onze programma’s. Hiermee versnellen we het proces van verandering of groei. De rust en natuurlijke prikkels helpen je makkelijker door te dringen tot je kern en is daarmee vele malen effectiever dan welke andere locatie ook. Dit versterkt nog weer eens de impact van je hele beleving en ervaring van onze begeleiding in jouw gewenste verandering. Als locatie staat bij onze programma's het water met stip op één. Het water staat voor ons voor kracht, wendbaarheid, dynamiek, helderheid, reflectie en bovenal rust om tot jezelf te komen. Je hele lichaam merkt wanneer je een dag op het water bent geweest! 

Maatschappelijk betrokken

Kompaan is opgericht met het doel alleen maar mooie of goede dingen te doen. Voor onze klanten en met onze klanten, voor onze omgeving. Hoe? Onze klanten laten we individueel of in teamverband persoonlijk groeien en samen met deze klanten doneren we aan goede doelen. Lees meer...

Tevredenheidsgarantie

We staan voor de kwaliteit van onze programma’s. We werken uitsluitend in kleine groepen onder professionele begeleiding. De intensiteit van de gewenste of benodigde individuele begeleiding blijft hiermee gewaarborgd. Staan voor kwaliteit betekent voor ons ook dat we iedereen tevredenheidsgarantie aanbieden. Niet tevreden, geld terug (excl. donatie voor het goede doel). Zonder verdere opgaaf van reden. Natuurlijk zijn we trots dat nog nooit iemand een beroep heeft gedaan op deze tevredenheidsgarantie. Blije, trotse en tevreden klanten, daar doen we het voor!

 

Wat hebben de mensen die bij of voor Kompaan werken gemeen?

We zijn als eerste helemaal in ons element wanneer we mensen kunnen en mogen helpen bij hun ontwikkeling. We zien het als een voorrecht. We genieten van het buiten zijn, zijn open, eerlijk, nieuwsgierig, positief kritisch, stellen vragen, maar hebben ook antwoorden wanneer gewenst. We kunnen goed overweg met feedback en zijn doorlopend bezig onszelf en onze organisatie te verbeteren. 

De Oprichter en zijn verhaal

6.30 ’s ochtends, ik voel de dauw op mijn gezicht. Het geluid van vallen die mij om beurten zacht herinneren aan de luwte van de ochtend. Fris. De eerste zonnestralen doen me een prachtige lentedag vermoeden. Ik loop naar de steiger met een kop koffie in mijn hand, op weg naar een gammele stoel. Ik ga zitten en kijk over het water. Rust, stilte, de reflectie van de zon, een glimlach. Ik haal diep adem en geniet.

Kompaan is opgericht door mij, Maarten Veldman. Gedreven door een ideaal om goede dingen te doen voor mens en omgeving. Niet alleen, maar samen. Samen met leuke, mooie en inspirerende mensen bij of op het water. 

Op mijn 20ste ontdek ik dat ik goed ben in het ontwikkelen en begeleiden van mensen. Als zeilinstructeur ben ik dagelijks in de weer om eenieder te begeleiden naar een hoger niveau. Ieder in hun eigen tempo, ieder vanuit hun eigen voorkeur. Met oog voor verbinding, teamdynamiek, plezier, maar ook resultaatgerichtheid. Ik geniet van de sfeer, het buiten zijn, het dagelijks prikkelen van al mijn zintuigen en het samen hard werken. Als ik terugkijk, en denk aan mijn herinnering, is de Friese zeilschool het startpunt geweest van mijn passie om mensen, teams en later organisaties te ontwikkelen. 

In de jaren erna, als organisatieadviseur binnen een van de ‘Big 4’ organisaties, heeft deze passie zijn weg gevonden door een groot aantal collega’s te trainen op een variëteit aan interpersoonlijke vaardigheden en het jaarlijks begeleiden van 6-10 collega’s in hun ontwikkeling als Talent manager. Ik geniet hier nog steeds van. In mijn dagdagelijkse projecten merk ik dat het resultaat of impact van mijn team valt en staat bij de daadwerkelijke beweging van de klant. Geen methode is hierbij zo sterk als een betekenisvol gesprek; verbinding. Het water heeft hierbij plaats moeten maken voor bos, en door kostenbesparingen heeft het bos helaas plaats moeten maken voor een groot kantoor. Tijd voor actie…..

Kleine groepen

Een coach op maximaal 4-6 personen.

Deskundige begeleiding

Wij werken alleen met geaccrediteerde coaches.

Persoonlijk plan

Een concreet plan en direct toepasbaar in je

dagelijks leven, indien gewenst aanvullende begeleiding. 

Groeipad

Een juist startpunt voor ieders persoonlijke groei.

Verschillende mogelijkheden om de groei blijvend te stimuleren.

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over het resultaat? Zonder verdere opgaaf van

reden krijg je je investering terug (excl. bijdrage aan het goede doel). 

Bijdrage aan het goede doel

Samen dragen we 10% van de totale omzet bij aan het goede doel.

Contact

Kompaan

Bel of WhatsApp

+31 (0)6 14 280 775

mail@kompaan.org

Utrecht, Nederland

Kvk-nummer: 68428057

Btw: NL179496463B01

Bank: NL97 ASNB 0948955848

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Naam *

Mail *

Onderwerp

Bericht

Bericht ontvangen!

© 2017 Kompaan.

bottom of page